Covid teszt Budapest 14. kerület ▶️ | PCR Teszt 14.000 Ft-ért

PCR teszt 14. kerület 👉️ Covid teszt Budapest

Ha a pesti oldal egészének közlekedését tekintjük, az egyik legkönnyebben megközelíthető pont a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződése. Legyen szó autós közlekedésről vagy tömegközlekedésről, elsősorban az M2-es, „piros” metróról és az 1-es villamosról, ez a kereszteződés a Puskás Ferenc Stadionnal és azonos nevű metrómegállóval könnyen elérhető. A Margit Laboratórium XIV. kerületi (zuglói) mintavételi pontja a pavilonsornál található, az eltéveszthetetlen lila hátterű MargitLab felirattal.

Hogyan lehet könnyen eljutni a mintavételi pontra?

A Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződését tömegközlekedéssel könnyű elérni:

  • az M2-es metróval (Puskás Ferenc Stadion metróállomás),
  • az 1-es, 1M-es, 14-es és 41-es villamossal (Puskás Ferenc Stadion M megállónál),
  • és távolsági buszokkal (többek között 396-ossal, 400-assal, 438-assal, 1020-assal, 1050-essel és 1076-ossal), a Stadion autóbusz-pályaudvarra.

Autóval szintén könnyen ide lehet jutni, és a parkolás sem bonyolult: P+R parkoló az Ifjúság útján (1143 Budapest, Ifjúság útja 1) csak 400 méter / 5 perc sétára található. Egy metrómegállóval távolabb a Pillangó utcánál is meg lehet állni az ottani P+R parkolóban (Pillangó utca P+R Parkoló 1148).

Hol van pontosan a mintavételi pont?

A Hungária körút – Kerepesi út kereszteződésében a pavilonsort kell megtalálnunk, amely után már gyerekjáték kiszúrni a Margit Lab-os, lila hátterű feliratot.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintavétel lehetséges PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz, ez utóbbi esetében pozitív eredmény (vagyis a védettség kimutatása) esetén védettségi igazolvány is igényelhető.

A PCR teszt 14. kerület területén vagy közeléből úgy végezhető el a leggyorsabban, hogy a mintavételi ponton leadjuk a mintát. Ezután, a laboratóriumi vizsgálat elvégzése után emailben kapjuk kézhez a vizsgálat eredményét, magyar és angol nyelven.

A koronavírus PCR teszt Budapest városában több helyszínen is elvégezhető. A XIV. kerületi mintavételi pontot a pesti oldalon nagyon könnyű megközelíteni, mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A minták levétele után a vizsgálatok a Bécsi úti speciális felszereltségű diagnosztikai laboratóriumunkban történnek.

Emellett az antigén teszt Budapest több helyszínén szintén lehetséges, így ezen a mintavételi ponton is. Azonban jó tudni, hogy a már említett PCR teszt a legmegbízhatóbb, jelenleg elérhető technológia a SARS-CoV-2 kimutatására.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor látogatható a XIV. kerületi mintavételi pont?

A Margit Laboratórium XIV. kerületi mintavételi pontja hétfőtől péntekig: 8:00 – 16:00 óra között tart nyitva. A +36 70 609 2029-es telefonszámon ugyanebben az időintervallumban el lehet érni a mintavételi pontot, kérdés(ek) esetén.

K:

Hol lehet a Pesten, jól megközelíthető helyen PCR tesztre menni?

V:

A Margit Laboratórium XIV. kerületi mintavételi pontja a Hungária körút – Kerepesi út kereszteződésében található, a Puskás Ferenc Stadion metróállomás mellett, a pavilonsornál. Az itt leadott mintákat a speciális laboratóriumban vizsgálják meg.

K:

Könnyű megtalálni a MargitLab mintavételi pontját a XIV. kerületben?

V:

Igen, a Hungária körút – Kerepesi út kereszteződésénél a pavilonsorban a lila hátterű MargitLab feliratot kell csak megtalálni.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elvégezni a XIV. kerületi mintavételi pontban?

V:

PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz is lehet mintát adni. Ez utóbbival, megfelelő eredmény esetén védettségi igazolvány is igényelhető.