Covid teszt Budapest 19. ker√ľlet ūüĎČÔłŹ | PCR Teszt 14.000 Ft-√©rt

PCR teszt 19. ker√ľlet ‚Ė∂ÔłŹ PCR teszt Budapesten

M√©g azok is, akik kev√©sb√© ismerik a fŇĎv√°rost, k√∂nnyen lehet, hogy m√°r gyerekkorukb√≥l, a Capitaly nevŇĪ t√°rsasj√°t√©kb√≥l ismerik az √úllŇĎi utat. Ez Budapest leghosszabb sug√°r√ļtja 15,6 kilom√©teres hossz√°val, amely n√©gy ker√ľleten halad kereszt√ľl. Az √úllŇĎi √ļt k√∂r√ľlbel√ľl k√∂zep√©n, a XIX. ker√ľletben tal√°lhat√≥ a Margit Laborat√≥rium mintav√©teli pontja, eg√©szen pontosan a 303-as sz√°m alatt tal√°lhat√≥ MOL k√ļt parkol√≥j√°ban. Ez a mintav√©teli pont lehet a legjobb megold√°s azoknak, akik a pesti oldal d√©li r√©sz√©n laknak, dolgoznak vagy fordulnak meg gyakran. Aut√≥ n√©lk√ľl, t√∂megk√∂zleked√©ssel is j√≥l megk√∂zel√≠thetŇĎ ez a mintav√©teli pont.

Hogyan lehet könnyen eljutni a mintavételi pontra?

B√°r benzink√ļtra elsŇĎsorban aut√≥val szokott √©rkezni az ember, az √úllŇĎi √ļt 303-n√°l tal√°lhat√≥ MOL k√ļt t√∂megk√∂zleked√©ssel is k√∂nnyen megk√∂zel√≠thetŇĎ:

  • az 50-es villamossal (Villanytelep villamosmeg√°ll√≥), amely n√©h√°ny l√©p√©sre tal√°lhat√≥ csak a benzink√ļtt√≥l √©s a mintav√©teli pontt√≥l,
  • vagy az 50-es, 93-as, 93A-s buszokkal (Villanytelep buszmeg√°ll√≥), szint√©n mind√∂ssze egy perc s√©ta t√°vols√°gra.

Aut√≥val is k√∂nnyen el lehet jutni erre a mintav√©teli pontra, √©s a parkol√°s is meg van oldva: a teszt mintav√©tele idej√©re nem szokott probl√©ma lenni a benzink√ļt ter√ľlet√©n meg√°llni. De ha ez tele lenne, a k√∂rnyezŇĎ utc√°kban is le lehet parkolni.

Hol van pontosan a mintavételi pont?

Az √úllŇĎi √ļt 303 alatt tal√°lhat√≥ MOL benzink√ļt parkol√≥j√°ban elt√©veszthetetlen a MargitLab felirat, lila h√°tt√©rrel, a mintav√©teli kont√©neren.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintav√©tel lehets√©ges PCR teszthez √©s ellenanyag vizsg√°lathoz, ez ut√≥bbi eset√©ben pozit√≠v eredm√©ny (vagyis a v√©detts√©g kimutat√°sa) eset√©n v√©detts√©gi igazolv√°ny is ig√©nyelhetŇĎ.

A PCR teszt 19. ker√ľlet ter√ľlet√©n vagy k√∂zel√©bŇĎl a tesztel√©s, a minta lev√©tel√©vel kezdŇĎdik a mintav√©teli ponton. A mint√°t ezut√°n a laborat√≥riumba sz√°ll√≠tj√°k, ott megvizsg√°lj√°k, majd a leletet emailben kapjuk k√©zhez, magyar √©s angol nyelven.

A PCR teszt Budapest v√°ros√°ban t√∂bb helysz√≠nen is elv√©gezhetŇĎ. A XIX. ker√ľleti mintav√©teli pontot a pesti oldalon nagyon k√∂nnyŇĪ megk√∂zel√≠teni, D√©l-PestrŇĎl sokaknak ez a legk√∂zelebbi, legk√©nyelmesebb mintav√©teli pont. A mint√°k lev√©tele ut√°n a vizsg√°latok a Kolosy t√©rn√©l tal√°lhat√≥ speci√°lis felszerelts√©gŇĪ diagnosztikai laborat√≥riumban t√∂rt√©nnek.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor l√°togathat√≥ a XIX. ker√ľleti mintav√©teli pont?

A Margit Laborat√≥rium XIX. ker√ľleti mintav√©teli pontja h√©tfŇĎtŇĎl p√©ntekig: 8:00 ‚Äď 16:00 √≥ra k√∂z√∂tt tart nyitva. A +36 70 604 0544-es telefonsz√°mon ugyanebben az idŇĎintervallumban el lehet √©rni a mintav√©teli pontot, k√©rd√©s(ek) eset√©n.

K:

Hov√° √©rdemes menni PCR tesztre D√©l-PestrŇĎl?

V:

A Margit Laborat√≥rium XIX. ker√ľleti mintav√©teli pontja az √úllŇĎi √ļt 303-as sz√°mn√°l tal√°lhat√≥ MOL benzink√ļt parkol√≥j√°ban tal√°lhat√≥. Az itt leadott mint√°kat a Kolosy t√©rn√©l tal√°lhat√≥ speci√°lis laborat√≥riumban vizsg√°lj√°k meg.

K:

K√∂nnyŇĪ megtal√°lni a MargitLab mintav√©teli pontj√°t a XIX. ker√ľletben?

V:

Igen, egy MOL benzinkutat kell keresni az √úllŇĎi √ļt k√∂zepe t√°j√°n, a 303-as sz√°mn√°l, a XIX. ker√ľletben.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elv√©gezni a XIX. ker√ľleti mintav√©teli pontban?

V:

PCR teszthez √©s ellenanyag vizsg√°lathoz is lehet mint√°t adni. Ez ut√≥bbival, megfelelŇĎ eredm√©ny eset√©n v√©detts√©gi igazolv√°ny is ig√©nyelhetŇĎ.