Covid teszt Debrecen ✔️ | PCR Teszt 14.000 Ft-ért

Covid teszt Debrecen ➡️ PCR teszt Debrecenben 14.000 Ft-ért

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa a főváros után, itt is található nemzetközi repülőtér az országban: ezek is közrejátszottak abban, hogy a Margit Laboratórium itt nyitotta meg az első vidéki mintavételi pontját. A Csapó utcában található Főnix Inkubátorházban és üzleti központ területén található a MargitLab mintavételi pontja a „kálvinista Rómában”.

Hogyan lehet könnyen eljutni a mintavételi pontra?

Debrecen történelmi központjában, a központ egyik jól ismert utcájában, a Csapó utcában található a Margit Laboratórium mintavételi pontja. A több mint fél kilométer hosszú utcán kellemes lehet végigsétálni, de célirányosan a 42-es szám alatt lehet megtalálni a Főnix Inkubátorházat, amely egy irodaház és emögött hátul, az udvarban található meg pontosan a mintavételi pont.

Ezzel a Covid teszt Debrecen városában is könnyen megoldható a Margit Laboratórium jóvoltából, amely egyre több vidéki városban nyit újabb és újabb mintavételi pontokat.

Tömegközlekedéssel az alábbi módokon juthatunk el ide:

  • a Csapó utca nevű megállónál, csak pár lépésre le tudunk szállni a 11-es, 24-es, 24Y-os, 43-as buszokkal és a 3-as és 3A-s trolibuszokkal.
  • Közel van (kb. 100 méter) a Burgundia utca megálló, ahol megáll a 14I-s, 15-ös, 15Y-os és 90Y-os busz is.
  • Nincs messze (kb. 200 méter, pár perc séta) a Kálvin tér, ahol megáll a 24-es, 24Y-os és a 43-as busz is.

Könnyű látni, hogy a PCR teszt Debrecen városában tömegközlekedés segítségével is könnyen elérhető.

Hol van pontosan a mintavételi pont?

A koronavírus teszt Debrecen belvárosában is megoldható: a Csapó utca 42-es szám alatti Főnix Inkubátorház névre hallgató irodaház hátsó udvarán található a mintavételi pont.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintavétel lehetséges PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz, ez utóbbi esetében pozitív eredmény (vagyis a védettség kimutatása) esetén védettségi igazolvány is igényelhető.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor látogatható a debreceni mintavételi pont?

A nyitvatartási idő a debreceni mintavételi ponton Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 15:00, Pénteken: 8:00 – 13:00. Fontos tudni, hogy ha utazni tervezünk, hogy a mintavételi pont zárva van a hétvégén, és ekkor a mintavételek vizsgálata sem zajlik. Telefonon nyitva tartási időben elérhető a mintavételi pont az alábbi számon: +3670 612 2184.

K:

Hol lehet Debrecenben PCR tesztre menni?

V:

A Csapó utca 42 szám alatt található Inkubátorház hátsó udvarában található a MargitLab mintavételi pontja.

K:

Hogyan lehet eljutni a MargitLab mintavételi pontjához Debrecenben?

V:

A belvárosban könnyen oda is lehet sétálni, míg tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető: a Csapó utca 42 szám alatt, a Főnix Inkubátorház hátsó udvarán található a mintavételi pont.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elvégezni a debreceni mintavételi pontban?

V:

PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz is lehet mintát adni. Ez utóbbival, megfelelő eredmény esetén védettségi igazolvány is igényelhető.