Covid teszt Nyíregyháza ➡️ PCR Teszt 14.000 Ft-ért

Covid teszt Nyíregyháza
➡️ Koronavírus teszt Nyíregyházán

Nyíregyháza elhelyezkedése stratégiai Északkelet-Magyarországon: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelye közel 120.000 fős lakosságával az ország 7. legnagyobb városa. A város könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, a 4-es, 36-os, 38-as és 41-es úton autóval, míg vonattal és autóbusszal is könnyen elérhető.

Időpontfoglalás Covid tesztelésre Nyíregyházán

PCR teszt Nyíregyházán

akár utazáshoz, karantén kiváltásához, Uniós COVID igazolványhoz

14.000 Ft

mely tartalmazza a mintavételt, lelet kiállítását angol-magyar nyelven, 24 órán belül (rejtett költségek nélkül)

További információ a PCR tesztről

Centaur teszt Nyíregyházán

védettségi szint számszerű kimutatására, oltás után, vagy védettségi igazolványhoz

11.000 Ft

eredmény 2-3 munkanapon belül

További információ a Centaur tesztről

Hogyan lehet könnyen eljutni a nyíregyházi mintavételi pontra?

Nyíregyháza történelmi belvárosát kicsit is ismerők már biztosan találkoztak a Széchenyi utcával, amely az Országzászló tértől (II. világháborús emlékmű, kis parkkal körülvéve) a Petőfi térig vezet, ahol a Szent Antal-templom található. Ezen az utcán / úton, a 15-ös szám alatt található a Széchenyi irodaház. Így a Covid teszt Nyíregyháza városában is könnyen megoldható a Margit Laboratórium jóvoltából, amely egyre több vidéki városban nyit újabb és újabb mintavételi pontokat.

Nézzük, hogyan lehet könnyen idejutni:

  • Nyíregyháza központjából a legegyszerűbb a séta: a Kossuth tértől 750 méter / 8-10 perc sétára található a mintavételi pont,
  • busszal is könnyen megközelíthető a mintavételi pont: a Szabolcs utca nevű buszmegállóra eljuthatunk a 3-as, 3A-s, 7-es, 8-as, 8A-s, 8B-s, 9-es, 9Y-os, 10-es, 10A-s, 10J-s, 18-as, 18G-s, 21-es, 24-es, 30-as, 30A-s, 44-es, 90-es, 91-es, H30-as, H31-es és H40-es busszal is.
  • autóval érkezők a környező utcák egyikén tudunk leparkolni a mintavétel idejére.

Könnyű látni, hogy a PCR teszt Nyíregyháza városában gyalog és tömegközlekedés segítségével is könnyen elérhető.

Hol van pontosan a mintavételi pont?

A koronavírus teszt Nyíregyháza belvárosában is megoldható: a Széchenyi utca / út 15-ös számnál található Széchenyi Irodaház mellett található a mintavételi pont.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintavétel lehetséges PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz, ez utóbbi esetében pozitív eredmény (vagyis a védettség kimutatása) esetén védettségi igazolvány is igényelhető.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor látogatható a nyíregyházi mintavételi pont?

A nyitvatartási idő a nyíregyházi mintavételi ponton hétfőtől - péntekig: 8:00 – 16:00 óra. Fontos tudni, hogy ha utazni tervezünk, hogy a mintavételi pont zárva van a hétvégén, és ekkor a mintavételek vizsgálata sem zajlik. Telefonon nyitva tartási időben elérhető a mintavételi pont az alábbi számon: +36 70 789 0295

K:

Hol lehet Nyíregyházában PCR tesztre menni?

V:

A Széchenyi út / utca 15 szám alatt található Irodaház mellett található a MargitLab mintavételi pontja.

K:

Hogyan lehet eljutni a MargitLab mintavételi pontjához Nyíregyházán?

V:

A belvárosban könnyen oda is lehet sétálni, míg busszal (Szabolcs utca megálló) is nagyon könnyen megközelíthető: a Széchenyi út / utca 15 szám alatt található Széchenyi Irodaház mellett található a mintavételi pont.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elvégezni a nyíregyházi mintavételi pontban?

V:

PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz is lehet mintát adni. Ez utóbbival, megfelelő eredmény esetén védettségi igazolvány is igényelhető.