Covid teszt P√©cs ūüĎČÔłŹ PCR Teszt 14.000 Ft-√©rt

PCR teszt Pécs | Koronavírus tesztelés gyorsan és biztonságosan

P√©cs, 140.000 fŇĎ feletti lakoss√°g√°val az orsz√°g 5. legnagyobb v√°ros. A ‚Äěkult√ļra v√°rosa‚ÄĚ, amely 2000 decembere √≥ta egy UNESCO vil√°g√∂r√∂ks√©gi helysz√≠nnel, az √≥kereszt√©ny temetŇĎi √©p√≠tm√©nyegy√ľttessel b√ľszk√©lkedik, haz√°nk egyik kedvelt turistac√©lpontja. P√©cs k√∂nnyen el√©rhetŇĎ az M6-os, majd M60-as aut√≥p√°ly√°r√≥l, a 6-os, 57-es, 58-as √©s 66-os √ļtr√≥l is. A v√°ros emellett k√∂nnyen megk√∂zel√≠thetŇĎ vonattal √©s aut√≥busszal is.

Hogyan lehet könnyen eljutni a pécsi mintavételi pontra?

P√©cs fŇĎter√©tŇĎl, a Sz√©chenyi t√©rtŇĎl 1 kilom√©terre, keletre tal√°lhat√≥ P√©cs egy tragikusan fiatalon elhunyt 19. sz√°zadi k√∂ltŇĎj√©rŇĎl, K√≥czi√°n S√°ndorr√≥l elnevezett utca, √©s a 15-√∂s sz√°m alatt tal√°lhat√≥ a MargitLab mintav√©teli pontja. A PCR teszt P√©cs v√°ros√°ban is k√∂nnyen megoldhat√≥ a Margit Laborat√≥rium j√≥volt√°b√≥l, amely egyre t√∂bb vid√©ki v√°rosban nyit √ļjabb √©s √ļjabb mintav√©teli pontokat.

N√©zz√ľk, hogyan lehet k√∂nnyen idejutni:

  • mint eml√≠tett√ľk, 1 kilom√©ter, azaz 10-15 perces s√©ta eljutni ide a Dzs√°mit√≥l,
  • de busszal is k√∂nnyen megk√∂zel√≠thetŇĎ a mintav√©teli pont: kb. 150 m√©terre tal√°lhat√≥ a PetŇĎfi utca meg√°ll√≥hely, ahol a 37-es, 46-os, 47-es √©s 109E-s busz meg√°ll. M√≠g a szint√©n 2-3 perc s√©t√°ra tal√°lhat√≥ Alkotm√°ny utca nevŇĪ meg√°ll√≥ban az eml√≠tett buszok mellett meg√°ll a 30-as, 30Y-os, 37-es, 46-os, 47-es, 55-√∂s, 103-as √©s a 130-as is.
  • aut√≥val √©rkezŇĎk a k√∂rnyezŇĎ utc√°k egyik√©n tudunk leparkolni a mintav√©tel idej√©re.

K√∂nnyŇĪ l√°tni, hogy a mintav√©teli pont P√©cs v√°ros√°ban gyalog √©s t√∂megk√∂zleked√©s seg√≠ts√©g√©vel is k√∂nnyen el√©rhetŇĎ. A PCR eredm√©ny pedig m√°r 24 √≥r√°n bel√ľl a kez√ľnkben (email fi√≥kunkban) lehet, h√©tfŇĎ ‚Äď p√©ntek k√∂z√∂tti mintav√©tel eset√©n.

Hol van pontosan a mintavételi pont?

P√©cs belv√°ros√°ban, a Sz√©chenyi t√©rtŇĎl kb. 1 km-re keletre tal√°lhat√≥ a K√≥czi√°n S√°ndor utca 15-√∂s sz√°m alatt, a f√∂ldszinten.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintav√©tel lehets√©ges PCR teszthez √©s ellenanyag vizsg√°lathoz, ez ut√≥bbi eset√©ben pozit√≠v eredm√©ny (vagyis a v√©detts√©g kimutat√°sa) eset√©n v√©detts√©gi igazolv√°ny is ig√©nyelhetŇĎ.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor látogatható a pécsi mintavételi pont?

A nyitvatart√°si idŇĎ a p√©csi mintav√©teli ponton h√©tfŇĎtŇĎl - p√©ntekig: 9:00 ‚Äď 16:00 √≥ra. Fontos tudni, hogy ha utazni tervez√ľnk, hogy a mintav√©teli pont z√°rva van a h√©tv√©g√©n, √©s ekkor a mintav√©telek vizsg√°lata sem zajlik. Telefonon nyitva tart√°si idŇĎben el√©rhetŇĎ a mintav√©teli pont az al√°bbi sz√°mon: +36 70 402 3364

K:

Hol lehet Pécsett PCR tesztre menni?

V:

A K√≥czi√°n S√°ndor utca 15-√∂s sz√°m alatt tal√°lhat√≥ √©p√ľlet f√∂ldszintj√©n tal√°lhat√≥ a MargitLab mintav√©teli pontja.

K:

Hogyan lehet eljutni a MargitLab mintavételi pontjához Pécsen?

V:

A belv√°rost√≥l k√∂nnyen oda is lehet s√©t√°lni, m√≠g busszal (Alkotm√°ny utca √©s PetŇĎfi utca meg√°ll√≥) is nagyon k√∂nnyen megk√∂zel√≠thetŇĎ: a K√≥czi√°n S√°ndor utca 15-√∂s sz√°m alatti √©p√ľlet f√∂ldszintj√©n tal√°lhat√≥ a MargitLab p√©csi mintav√©teli pontja.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elvégezni a pécsi mintavételi pontban?

V:

PCR teszthez √©s ellenanyag vizsg√°lathoz is lehet mint√°t adni. Ez ut√≥bbival, megfelelŇĎ eredm√©ny eset√©n v√©detts√©gi igazolv√°ny is ig√©nyelhetŇĎ.