Covid teszt Székesfehérvár ▶️ PCR Teszt 14.000 Ft-ért

Covid teszt Székesfehérvár - Margit Laboratórium

Székesfehérvár lakossága jelenleg közel 100.000 fő, ezzel az ország kilencedik legnagyobb városa. A királyok városát érdemes meglátogatni a látnivalói okán, mint a Bory-vár és a városközpont, amely sok gyönyörű épületet rejt. A város könnyen megközelíthető az M7-es autópályán, mind a főváros, mind a Balaton felől, csakúgy, mint több kisebb úton is: a 7-es, 8-as, 62-es, 63-as, 81-es és 811-es úton is. A városban a Margit Laboratórium jóvoltából különböző COVID-19 tesztekhez mintavételre is van lehetőség.

Hogyan lehet könnyen eljutni a székesfehérvári mintavételi pontra?

Aki ismeri Székesfehérvár belvárosát, tudja, hogy a város szerencsés olyan értelemben, hogy a történelmi központban maradva is el lehet jutni egy modern bevásárlóközpontba, az Alba Plázába (a város latin neve Alba Regia, az alba latinul a fehér szóra utal). Itt, a jól hangzó Palota út 1-es szám alatt nemcsak kiváló shopping lehetőségeket találunk, hanem az épületben üzemel a Margit Laboratórium mintavételi pontja.

Így a Covid teszt Székesfehérvár belvárosában is könnyen elintézhető, amely a Margit Laboratórium érdeme, amely újabb és újabb vidéki városokban nyit mintavételi pontokat.

A város főterétől mindössze 450 méter / 6-7 perc séta eljutni az Alba Plázába.

Autóval érkezve az Alba Pláza parkolójában könnyen és biztonságosan lehet megállni. Jelenleg az első óra ingyenes, ezután a parkolás óránként 200 Ft-ba kerül.

Tömegközlekedéssel az alábbi módokon juthatunk el az Alba Plázához:

  • közel van (kb. 150 méter) a székesfehérvári Autóbusz-állomás, ha így érkezünk távolsági busszal a városba.
  • a Csapó utca nevű buszmegálló nincs messze (kb. 200 méter, pár perc séta), ide el tudunk jutni a 11A, 12A, 13A, 15-ös, 15Y-os, 17-es, 29-es, 40-es, 41-es, 42-es, 43-as és 44-es autóbusszal is.

Könnyű látni, hogy a PCR teszt Székesfehérvár városában tömegközlekedés segítségével is könnyen elérhető.

Hol van pontosan a mintavételi pont?

Különböző típusú COVID-19 tesztekhez mintavétel Székesfehérváron az Alba Plázában található Margit Laboratórium mintavételi pontján lehetséges.

Milyen vizsgálatokat végeznek el itt?

A mintavétel lehetséges PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz, ez utóbbi esetében pozitív eredmény (vagyis a védettség kimutatása) esetén védettségi igazolvány is igényelhető.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Mikor látogatható a székesfehérvári mintavételi pont?

A nyitvatartási idő a székesfehérvári mintavételi ponton hétfőtől - péntekig: 9:00 - 16:00. Fontos tudni, hogy a mintavételi pont zárva tart a hétvégén, és ekkor a minták vizsgálata is szünetel a laboratóriumban. Telefonon nyitva tartási időben elérhető a mintavételi pont az alábbi számon: +36 70 634 8306

K:

Hol lehet Székesfehérváron PCR tesztre menni?

V:

A belvárosban található Alba Plázában található a Margit Laboratórium mintavételi pontja.

K:

Hogyan lehet eljutni a MargitLab mintavételi pontjához Székesfehérváron?

V:

A főtérről és a belvárosban bárhonnan könnyen oda lehet sétálni, míg tömegközlekedéssel mind az autóbusz-állomás, mind a Csapó utcai buszmegálló közel van. Autóval könnyű parkolni az Alba Pláza parkolójában.

K:

Milyen COVID teszteket lehet elvégezni a székesfehérvári mintavételi pontban?

V:

PCR teszthez és ellenanyag vizsgálathoz is lehet mintát adni. Ez utóbbival, megfelelő eredmény esetén védettségi igazolvány is igényelhető.