Felhívás

Kedves Érdeklődő!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy laborunknak technikai okok miatt nem áll módjában több rendelést teljesítenie.

Üdvözlettel,
Margitlab csapata

MargitLab logo
Magán laboratórium
Időpontfoglalás
Magyar

Hogyan lehet angol nyelvű PCR tesztet beszerezni?

Mint tudjuk, a magyar nem világnyelv, így érthető, hogy más országok más nyelven, elsősorban angol nyelven fogadnak el PCR teszteredményeket. Míg egyes helyeken a PCR teszt angol nyelven külön kérés esetén kerül csak kiküldésre, a Margit Laboratóriumnál igyekszünk az ügyfeleink életét olyannyira megkönnyíteni, amennyire csak lehetséges, így minden egyes PCR teszt eredményt magyar és angol nyelven is elküldjük a megadott email címre.

Jár valamilyen felárral az angol nyelvű PCR teszteredmény?

Nálunk egyáltalán nem. Sőt. Míg a PCR tesztek hatósági ára 19.500 Ft, a Margit laboratóriumban az országban az egyik legalacsonyabb áron, mindössze 16.500 Ft-ért vállaljuk a teljes PCR teszt elvégzését: ez azt jelenti, hogy a mintavétel és a kiértékelés mellett az ár tartalmazza a lelet elküldését, méghozzá magyar és angol nyelven is. Az, hogy ez a PCR teszt utazáshoz lesz-e felhasználva, az ár szempontjából nem lényeges. Annak ellenére, hogy ilyen alacsony árat tudunk biztosítani (több mint 15%-kal a hatósági ár alatt), további kedvezmények is elérhetőek és további Covid-19 teszt szolgáltatásaink is abszolút elérhető árúak. A kiszállási díjunk sem magas, (Budapesten 6000 Ft, Pest megyében 10.000 Ft, a megyén kívül egyéni megegyezés alapján), de ha egy háztartásban 4 mintavételre is sor kerül, akkor a kiszállási díjat teljes egészében elengedjük. Ha pedig legalább 5 mintavételt veszünk, akkor a 16.500 Ft-os árat még tovább tudjuk csökkenteni, így fejenként 16.000 Ft-ért tudjuk vállalni a PCR tesztet.

A gyorsaság a lényeg: bele fogok férni a 72 órába!?

Aki tapasztalt utazó az tudja, hogy az utazások során nem történik mindig pontosan úgy, ahogy az ember szeretné. Ez egy részről az utazás szépségének is a része azzal együtt, hogy a napi rutint teljesen megtörjük. Azonban kevesen tartják kellemes élménynek az olyan váratlan eseményeket, amelyek azzal járnak, hogy nem engedik fel egy repülőgépre, visszautasítják a belépését egy desztinációra vagy a nyaralás egészét vagy egy részét karanténban tölti.

Egyes esetekben a 72 óra, vagyis a PCR teszt mintavételétől a teszteredmény bemutatásáig elvárt maximális időtartam egészen nagylelkű: ha tudjuk, hogy pontosan melyik határt mikor fogjuk átlépni saját járművel. Más esetekben ez igen megbonyolíthatja az utazást: képzeljünk el egy olyan helyzetet, amikor már az első repülőgépre felszálláshoz szükségünk van a tesztre, majd egy tranzit repülőtéren ismét, és egy layover után a végső desztináción is szükség van erre.

A Margit Laboratóriumnál minderről tudunk, így minden mintavétel után legfeljebb 24 órán belül küldjük a leletet, mint említettük, magyar és angol nyelven is.

Hogy még könnyebben tudj előre tervezni, a 3. kerületi Kolosy téren található Margit laboratóriumon (nyitvatartás H - P: 6.00 - 20.00)

Tehát csütörtök délután 4-es utazással elég szerda délután 4-kor mintavételre menni, így az indulás után 2 napunk lesz, hogy megérkezzünk a desztinációra: így a világ szinte bármelyik pontja elérhető.

Létezik extra gyors szolgáltatás is?

Igen. Bár a Margit Laboratórium alapszintű szolgáltatása az országban a leggyorsabbak között van, többek között sürgős utazás esetén vannak olyan megkeresések, hogy még hamarabb, akár a mintavétel napján szükség van egy teszteredményre. A feláras, különösen gyors PCR teszttel már 12 órán belül teszteredményhez juthatunk, így hajnali vagy reggeli mintavétel esetén már ugyanaznap is utazhatunk.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy az utazás minden egyes lépését át kell tekinteni és meg kell tervezni: lehet, hogy nemcsak a desztinációra való belépésre van szükség negatív PCR teszteredményre, hanem például a repülőgépen vagy a tranzit repülőtéren is.

Teszteltesd magad a Margit Laboratóriumban

Hogyan lehet időpontot foglalni?

A Margit Laboratórium időpontfoglaló rendszere nagyon egyszerű. Online, okostelefonról, tabletről, laptopról, asztali számítógépről stb. Néhány kattintással lehet időpontot foglalni. A helyszín (mintavételi pont) kiválasztása után a dátumot kiválasztva rögtön látni fogod, hogy mely időpontok szabadok még. Ha ez megvan, a személyes adatainkat kell kitöltenünk, kiválasztani a teszt típusát (utazáshoz ez általában a C-PCR teszt, míg egyes esetekben az antigén gyorsteszt is elég lehet) és elküldeni az űrlapot. Fontos, hogy a visszaigazoló e-mailben átnézd, hogy minden adatod és az időpont is stimmel-e, majd innen lehet az online fizetési opciókra ugrani (SimplePay: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron).

K:

Szükség van angol nyelvű PCR tesztre utazáshoz?

K:

Felárral jár az angol nyelvű lelet?

K:

Mindig elfogadják az angol nyelvű PCR tesztet?